Direktlänk till inlägg 23 september 2007

Fredag, lördag och söndag... detta har hänt

Av Annika - 23 september 2007 19:49

Fredag: Jag har fått permission från sjukhuset under helgen. Jag ska ta det lugnt och så väntar vi in fler provsvar som borde komma på måndag.


hmmm... kunde inte släppa tanken på båten som går i kväll och stugan vi bokat på Åland för att kunna ställa ut på Vikingline Dog Show. Jag bestämde mig för att åka! Sudden och Maja är anmälda, två helt okomplicerade hundar att åka med och Carina följde med mig som sällskap och hjälp. Det blev lugnt och jag fick annat att tänka på.

Redan på färgan träffar man en massa folk man känner och det blev en mysig resa.

På campingen bor även Anne Lise och hennes kompis från Norge. Vi får oss en trevlig pratstund under kvällen. Sedan stupade vi i säng tidigt.


Lördag: Jag gick upp 06:15 tog en ducsh och sedan åkte vi till sporthallen där utställningen var. Anne Lise hade tagit bra platser vid ringside.

SUDDEN: vann bruksklassen med CK, blev bästa hane och fick CERT & CACIB.  Tvåa bästa hane med R-CERT & R-CACIB blev Anne Lises fina hane SU(u)CH NUCH Berena´s Black Magic.

MAJA: vann Öppenklassen med CK, blev 3:a bästa tik och fick CERT. Hon blev slagen av två fina Championtikar. Bästa tik blev vackra INTUCH FINUCH ESTCH MVA Mei Dan Pernod.

Jag blev bara såååå glad när Sudden fick BIR-rosetten!!!

22 st vackra BIR hundar mötte upp om BIG:et och till min stora glädje blev Sudden plac som BIG-4 och bästa retriever... vann gjorde en härlig Amerikansk Cocker Spaniel.

Vilken dag... två cert och ett cacib BIR & BIG-4.

Resan hem gick som en dans. Båtresan gick snabbt. Vi åt gott och sällskapade med trevliga vänner och det blev en massa hundsnack.


Söndag: Eva och Alicia sov hos mig vi tog en lugn morgon, åt frukost tillsammans sedan promenerade vi i skogen med hundarna.

Jag vilade middag. Sedan kom Hanna en valpköpare, för att titta på valparna.

Nu blir det någon timme framför TV:n och sedan tidig kväll, jag ska vara tillbaka på Sjukhuset i morgonbitti.

 
 
Anne Lise

Anne Lise

24 september 2007 11:47

Heisan Annika!
Tusen takk for koselig selskap i helgen. Håper det går bra på sykehuset og at du får piffen tilbake snart!
God bedring!
Klem Anne Lise

http://www.chivas.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 1 oktober 2009 23:49

Just nu håller jag på att ändra lite i bloggen...eftersom hela domänen håller på att läggas om.   Annars så har jag inte så mycket att blogga om...men återkommer nog i morgon med ett litet inlägg.   Gonatt!!!         ...

Av Annika - 11 augusti 2009 22:11

I dag har jag varit på begravning, det är alltid lika jobbigt tycker jag. Men stämningen brukar lättas upp efteråt vid minnesstunden och fikat...så var det även denna gång. Det var iallafall en jätte fin begravning och man fick träffa flera härliga m...

Av Annika - 4 augusti 2009 23:25

Tiden har bara rusat iväg. De sista dagarna nere i Skåne blev stressiga vi var till Karlshamn och tittade på Revyn...den var helt underbar.   I torsdags åkte jag uppåt landet för att träffa ett helt gäng med mina härliga valpköpare. Vi bodde på Fjäll...

Av Annika - 23 juli 2009 23:33

På morgonen åkte jag ner till brukshundklubben och tränade lydnad. Jag parkerade bilen borta vid djurkyrkogården som ligger bortanför klubben för jag var och vattnade på våran grav först. När jag sedan tränat klart gick jag tillbaka mot bilen och då ...

Av Annika - 22 juli 2009 23:03

På morgonen körde jag Mia till sjukhuset för att hon skulle få en kortisonspruta i foten. Jag har nog inte varit där på 20 år, men det var sig ganska likt. Efter det åkte jag hem för att ta ut hundarna på en långpromenad. Vi tog en promenad till sten...

Ovido - Quiz & Flashcards